Despre Kinetotrainer

Cu toții avem un proiect de suflet, ceva care să ne poarte amprenta și să ne reprezinte, al meu este KINETOTRAINER & REHABILITATION!

Dacă ar fi să îl caracterizez printr-un cuvânt, acela ar fi PASIUNE! Pasiune pentru ceea ce fac, pentru oameni, pentru a face bine! Cred că fară asta, totul este doar timp pierdut!

Am început acest proiect de la zero, din dorința de a crea ceva diferit și îmi propun să progresez continuu!

Kinetotrainer & Rehabilitation vă oferă întreaga gamă de servicii destinate recuperării, inclusiv electroterapie, ultrasunete și laser, dar și programe personalizate de remodelare corporală!  Puteți beneficia de toate serviciile acestea la domiciliul dumneavoastră, atât în București cât și în afara orașului, la o depărtare de maxim 30 de kilometri.

Ce pregătire am?

Sunt absolvent al Facultății de Kinetoterapie, din cadrul UNEFS București, licențiat în Kinetoterapie și motricitate specială. Mi-am continuat studiile cu programul de masterat Nutriție și Remodelare Corporală și cursul de Preparator Fizic cu durata de un an, ambele din cadrul universității, lucrând în paralel în domeniu.

De asemenea, în toți acești ani, m-am perfecționat și o fac în continuare, urmând nenumărate cursuri și programe de perfecționare profesională. Printre acestea enumăr: Cursul de Kinesiotaping, Kinesiotaping pentru Puncte Trigger, Cursul de masaj Yumeiho (terapie tradițională japoneză de repoziționare osoasă condus de Maestrul Sorin Iga), Cursul de Masaj Reflexogen, Muscle Energy Techniques, Soft Tissue Release, Tehnici Miotensive și lista crește continuu.

Pentru siguranță și pentru grăbirea recuperării, colaborez și mă sfătuiesc cu diferiți medici specialiști astfel încât să găsesc răspuns la toate problemele și întrebările dumneavoastră.

Kinetoterapie - Personal trainer - Masaj - Nutriție

Cu ajutorul programelor personalizate de Kinetoterapie pot trata deopotrivă afecțiunile acute cât și pe cele cronice.

Printr-un program alimentar individualizat și cu îndrumarea unui antrenor personal bine pregătit vă veți transforma total corpul și stilul de viață.

Vezi serviciile noastre Contactați-ne acum