Despre

În primul rând, bună ziua și bine ați venit în cabinetul meu virtual! Numele meu este Nicolescu Alexandru, vă întâmpin și vă stau la dispoziție atât din postura de terapeut cât și din cea de prieten. Sunt pregătit să vă dau o mână de ajutor și să rezolvăm împreună orice problemă ați avea!

Sunt absolvent al facultății de Kinetoterapie, din cadrul UNEFS București, licențiat în Kinetoterapie și Motricitate Specială. Mi-am continuat studiile absolvind programul de masterat de Nutriție și Remodelare Corporală și Cursul de Preparator Fizic, ambele din cadrul UNEFS București.

De asemenea, în toți acești ani, m-am perfecționat și o fac în continuare, urmând nenumărate cursuri. Printre acestea enumer: Cursul de Kinesiotaping, Cursul de masaj Yumeiho (terapie tradițională japoneză de repoziționare osoasă condus de Maestrul Sorin Iga), Cursul de Masaj Reflexogen, Cursurile de Tehnician Maseur și lista poate continua.
Pentru siguranță și pentru grăbirea recuperării, colaborez și mă sfătuiesc  cu diferiți medici specialiști astfel încât să găsesc  răspuns la toate problemele și întrebările dumneavoastră.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau sfat vă stau la dispoziție oricând, pe Facebook, Instagram sau telefon! Găsiți detaliile in rubrica Contact!

KINETOTRAINER & REHABILITATION – Next level of rehabilitation

Effective way of Physical Training!

Ce pregătire am?

Sunt absolvent al Facultății de Kinetoterapie, din cadrul UNEFS București, licențiate în Kinetoterapie și motricitate specială. Îmi continui studiile prin programul de masterat Nutriție și Remodelare Corporală din cadrul universității, lucrând în paralel în domeniu.
De asemenea, în toți acești ani, m-am perfecționat și o fac în continuare, urmând nenumărate cursuri și programe de perfecționare profesională. Printre acestea enumer: Cursul de Kinesiotaping, Cursul de masaj Yumeiho (terapie tradițională japoneză de repoziționare osoasă condus de Maestrul Sorin Iga), Cursul de Masaj Reflexogen, Cursurile de Tehnician Maseur și lista poate continua.
Pentru siguranță și pentru grăbirea recuperării, colaborez și mă sfătuiesc  cu diferiți medici specialiști astfel încât să găsesc  răspuns la toate problemele și întrebările dumneavoastră.

 

Ce îmi propun?

În primul rând să vă ajut. Apoi să vă ajut să vă recuperaţi mai repede, să vă relaxați, să ajungeți la forma fizică dorită.


Prin ce motode pot să vă ajut?

În primul rând printr-un sfat bun dat de un profesionist, apoi prin: