Kinetoterapie

la domiciliu

Este definită ca terapia realizată cu ajutorul mișcării. Este o formă terapeutică indvidualizată, deoarece tratează bolnavul și nu boala, care pornește de la exerciții statice și dinamice, acestea fiind folosite în cadrul programelor terapeutice profilactice, curative și de recuperare.

Servicii kinetoterapie la domiciliu

Personal trainer

Dezvoltatea calităților motrice - Scădere în greutate - Programe copii - Admitere

Fie că vrei să pierzi sau să iei în greutate, să îți tonifici musculatura, să te pregătești pentru un examen sau pur și simplu vrei să îți schimbi stilul de viață într-unul plin de mișcare, îți promit ca îmi voi pune timpul și toate cunoștințele la dispoziția ta pentru ca tu să-ți atingi scopul în cel mai scurt timp posibil.

Servicii personal trainer

Masaj

la domiciliu

Masajul este efectuat încă din vremuri străvechi, China și India fiind considerate predecesoarele tehnicii masajului. Acesta a fost cunoscut că o activitate terapeutică, un mijloc de conservare și întărire a sănătății și de prelungire a tinereții.

Servicii masaj la domiciliu

Nutritie

Creștere în greutate - Scădere în greutate - Dietoterapie

Pentru multi dintre noi, a manca sanatos si a face miscare reprezinta o adevarata provocare. KinetoTrainer este pregatit pentru a va indruma si sustine pe drumul catre un stil de viata sanatos si un corp frumos.

Servicii Nutriție